ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΜΟΥ ΤΑΙΡΙ
Έφτασε ένα υπεροχο πακετο δωρο απο το μυστικο μου ταιρι την Μαρια Νικολ του υπεροχου blog http://dimiourgiesstoxeri.blogspot.gr/ στην καθιερωμενη πλεον μυστικη χριστουγεννιατικη ανταλλαγη της Μαριλενας μας !!!!!!! Ενα κατάλευκο κουτί τυλιγμενο με χριστουγεννιατικες κορδελλες με δεματακια ενα ζωγραφισμενο κουτι , καλουδια και μια υπεροχη καρτα στο εσωτερικο του !!! μια μοναδικη αφιερωση !!!! μια πηλινη καρδουλα στολιδιγια ολο το χρονο ενα κουτι που ομορφοτερο του δεν υπάρχει !!! και ενα μοναδικο υπεροχο καραβι απο την χωρα του Ονειρου να με ταξιδευει ολο το χρονο !!! ενα μεγαλο ευχαριστω υπεροχη μου Νικολ , ενα ακομη στη λατρεμενη μας Μαριλενα που καθε χρονο φωτιζει τα Χριστουγεννα μας !!!!!

να εχεις μια ομορφη Κυριακη!!φιλια
ΑπάντησηΔιαγραφήκαλη ξεκουραση
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλή Κυριακή...σχεδόν απόγευμα πια, αλλά ένα καφεδάκι πάντα είναι ευπρόσδεκτο..φιλιά!
ΑπάντησηΔιαγραφήΕλληνικό καφεδάκι και για μένα σε λίγο! Καλή Κυριακή!
ΑπάντησηΔιαγραφήΝα έχεις μια υπέροχη Κυριακή!Φιλάκια!
ΑπάντησηΔιαγραφήΠίνω και εγώ το καφεδάκι μου για να σου κάνω παρέα.
ΑπάντησηΔιαγραφήΦιλάκια!
Καλή Κυριακή.Αυτή η φωτο μυρίζει Ελλάδα!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΜολις τον ηπια!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλό απόγευμα Κυριακής,φιλακια!!!
Λοιπόν πήρα τα πιο χρωματιστά κραγιόνια μου (μια που ο Μάρτης είναι και ο μήνας μου) και ήρθα σου ευχηθώ Καλό Ανοιξιάτικο Μήνα!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΦιλάκια πολλά φιλενάδα!!!!
Καλό μήνα Κάτια μου, και μια όμορφη Άνοιξη να έχεις!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΑυτό τον καφέ, πολύ θα ήθελα να τον πιω παρεούλα με εσένα, τη Ρένα, και κάποιες άλλες αγαπημένες φίλες από δω μέσα, βλ. Αντιγόνη, Λαμπρινή.
Φιλιά πολλά!!!
Πόσες συζητήσεις μπορείς να κάνεις με το καφεδάκι και πόσες στεναχώριες να ξεπεράσεις με το γλυκό του κουταλιού ??? Άπειρες !
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλή Κυριακή !
Καλό μήνα Κάτια μου!!! Καλή Άνοιξη στο σπιτικό σου!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΣε επισκέφτηκα βραδιάτικα και δεν πρόλαβα το καφεδάκι... Αύριο τώρα!!! σε φιλώ!!! :)
Καλή εβδομάδα Κάτια μου, να έχεις μια ολόχαρη Άνοιξη!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΣε φιλώ
Oτι χρειάζομαι σήμερα για να ξεκινήσω.
ΑπάντησηΔιαγραφήΤο έβαλες Κυριακή αλλά εγώ το δανείζομαι και την Δευτέρα!
Καλημέρα και καλή εβδομάδα!