δέκα πέντε συν ένας μπλόγκερς -Μια ιστορία αγάπης

Δέκα πέντε συν ένας μπλόγκερς -Μια ιστορία αγάπης...αυτό το τίτλο έδωσε η @iris  ή αλλιώς  @ριστέα,από το blog Η Ζωή είναι ωραία 
Την ιστορία ξεκίνησε Μια συνάντηση, ο Πέτρος ο Ακυβέρνητος και με την συνδρομή και τον συντονισμό της Αριστέας σιγά - σιγά μαζευτήκαμε 15+1 για να δώσουμε συνέχεια στην ιστορία αγάπης. Μέχρι σήμερα έχουν γράψει οι περισσότεροι μπλόγκερς και οι ανατροπές διαδέχονται η μια την άλλη.Κάποιοι προτιμούν τους ήρωες μαζί, κάποιοι τους βάζουν εμπόδια και δημιουργούν ενδιαφέρουσες ανατροπές.Όλοι όμως έχουν γράψει με την ψυχή τους.
Οι συγγραφείς και τα μπλογκς που θα βρείτε τις συνέχειες, είναι οι παρακάτω:
Μια συνάντηση, Πέτρος, Ακυβέρνητος
Ακολουθώντας το ένστικτο, @ριστέα, Η Ζωή είναι ωραία
Ακατανίκητη έλξη , Χριστινάκι (Βutterfly)
Η παρεξήγησηΚατερίνα Βαλσαμίδη από το Άποψη Τέχνης
Χάθηκαν όλα; Έλενα Λ. από το Μια καλημέρα
Η συμφιλίωση , Κική από το ΕΚΦΡΑΣΟΥ
ΠεπρωμένοΧριστίνα από το Dear e-diary
Η λύτρωσηΚλαυδία, η άστεγη (φιλοξενήθηκε από την Petra)
Καφενείο "Ο Παράδεισος" Μαρία Κανελλάκη, στο Απάγκιο της
Μια ανάσα ελπίδας, Έλλη γνωστή κι ως Funkey Monkey
Η απουσίαΜαρία στο mytripsonblog (me maria)
Η απόφασηΚατερίνα Βερίγκα από το Positive Thinking Greece
Στην κόψη του ξυραφιού, Μαριλένα από το marilenaspotofart
Ο φύλακας άγγελοςΓεωργία γνωστή κι ως Αρμονία


και να που έφτασε  η σειρά μου ,  μια στιγμή πριν το τέλος .   

                 ΣΤΙΓΜΙΟΓΡΑΦΟ 

Ο Στέλιος     της χαμογέλασε με  το πιο ζεστό του χαμόγελο  « Ναι Βασια μου  , ναι  θησαυρέ μου  στο υπόσχομαι  θαχει  όλη η ζωή μας χρώμα   και φως , σαν την σημερινή μέρα που ο ήλιος λάμπει πιο δυνατά από κάθε άλλη φορά .Είδες όλα ήρθαν στην ώρα τους  » 

« Δεν μου είπες όμως σε ποιο νησί σκοπεύεις να πάμε , το κρατάς μυστικό  ?» τον ρώτησε  η  Βασια  χαμογελώντας παιχνιδιάρικα .
« Εφτασφράγιστο  μυστικό , σε ένα κάποιο νησί του Αιγαίου   , το Αιγαίο είναι κομμάτι της Μεσογείου και η Μεσόγειος το κέντρο του κόσμου , Ψάξε , ψάξε δεν θα το βρεις   , εσύ συμφώνησες  να έρθεις μαζί μου βαλε αστρολάβους , πυξίδες  , υπολογιστές  και εάν είσαι τυχερή θα το ανακαλύψεις  , έχω στριφώσει τα ομορφότερα ηλιοβασιλέματα για χάρη σου , τα πιο ατίθασα αγριολούλουδα και  μερικές ασημένιες κερασιές , μέχρι εδώ άλλο τίποτα δεν λέω »



Η  Βασια ακούμπησε  το χέρι της στο στήθος του . Η καρδιά του χτυπούσε σαν τρελή  Τ ον φίλησε απαλά  στα χείλη . Τον ήθελε , ήθελε  το κορμί του και τη ψυχή του . Ήθελε να τον ακούει να λέει το όνομα της ξανά και ξανά  με το δικό του μοναδικό τρόπο    .Πριν λίγο ήταν που έτρεμε στη ιδέα και μόνο πως θα μπορούσε  να τον χάσει , που ο νους της έτρεχε μόνο στο κακό αληθινό ή φανταστικό και ξαφνικά όλα τα καλά του κόσμου ήταν μπροστά της  . Ας κρατήσει για πάντα τούτη η στιγμή συλλογιζόταν  …….   Την σήκωσε στα χέρια του και προχώρησε στην κρεβατοκάμαρα  Χάθηκαν  μέσα  στα φιλιά  και στο πάθος και αποκοιμήθηκαν  υστέρα ο ένας  στην αγκαλιά του άλλου .
Είχε καλοβραδιασει   σαν ξύπνησε ο Στέλιος  , σηκώθηκε  αθόρυβα ,  προχώρησε στο σαλόνι   έβγαλε την κιθάρα από το θηκάρι της και έψαξε τις χορδές  τρυφερά   με τα δάχτυλα    ώστε να φτιάξει  με τους φθόγγους ένα τραγούδι  για ερωτευμένους , ένα δικό τους τραγούδι   για να τη ξύπνησει .




« Δεν το ήξερα πως παίζεις μουσική  , με ξάφνιασες »    του είπε   εκείνη  και κάθισε  απέναντι του παρακολουθώντας τον  , όπως μια μητέρα παρακολουθεί το  μωρό της να κάνει τα πρώτα του βήματα  . 
« Ναι πράγματι ήταν κάτι που έγινε χρόνια πολλά πριν , άρεσε πολύ στη μητέρα μου η μουσική  και έτσι  όταν ήμουν μικρός πήρα μαθήματα κιθάρας και  συχνά πυκνά έπαιζα εγώ και τραγουδούσαν οι άλλοι  , μα  τώρα προσπαθώ  ώρα αρκετή και τα χέρια μου  δεν θέλουν να με βοηθήσουν  . Διάλεξε  λοιπόν ένα τραγούδι να γίνει το δικό μας τραγούδι   από εδώ και μπρος  , εγώ προσωπικά κυρία μου  θα σας αφιερώσω  την Πριγκηπέσα  του Σωκράτη Μάλαμα  , γιατί είσαι η Πριγκηπέσα μου  και μετά δέχομαι   παραγγελιές  »
Δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει την φράση του ο Στέλιος και άρχισε να κτυπάει το τηλέφωνο  του . Ποιος  θα μπορούσε να χαλάσει την ησυχία τους  ?
« Στέλιο εσύ , δόξα τω Θεώ  είμαι η Μαρία από το καφενεδάκι του κυρ Μιχάλη  , ο  κυρ Μιχάλης   είχε μια ζάλη , και ένα σφίξιμο  , σαν  να παράλυσε  μόλις τον πήρε το ασθενοφόρο  για το Λαϊκό   , αυτό εφημερεύει μας είπαν , ευτυχώς τον συνοδεύει ένας πελάτης  γιατρός που ήταν εδώ  . Ζήτησε να σε ειδοποιήσω αγόρι μου να πας εκεί , εγώ θα κλείσω το μαγαζί και θα προσπαθήσω να έρθω  αργότερα , τρέξε μάτια μου να τον προλάβουμε τον καλό τον άνθρωπο τρέξε »   
Αλληλοκοιτάχτηκαν  , η ικανοποίηση και η γαληνή πήδηξαν  λες με μιας από το παράθυρο , καινούριος πόνος  όχι , όχι τώρα , μόλις είχαν ορίσει  μια καινούρια αρχή , τώρα πια δεν ήταν  κανείς  από τους δυο τους μονός στη ζωή και στο θάνατο .
« Πρέπει να φύγουμε αγάπη μου , να προφτάσουμε » της είπε και εκείνη κούνησε το κεφάλι της ένοιωθε μέσα της να φουντώνει ο πυρετός της αγωνίας για μια ακόμη φορά .
Στη διαδρομή   για το νοσοκομείο δεν μίλησαν  απλά κραταγαν  σφιχτά ενωμένα τα δάχτυλα τους  και ο καθένας τους προσευχόταν για το καλλίτερο . Δεν είχε κίνηση κα έφτασαν μέσα σε 12 λεπτά ,η Βάσια πήδηξε γρήγορα από το αυτοκίνητο και ο Στέλιος  έκανε ένα ακόμη κύκλο για να παρκάρει .
Έτρεξε γρήγορα στα επείγοντα  και  ρώτησε στη γραμματεία  για το περιστατικό και την ενημέρωσαν πως  επρόκειτο για ένα οξύ ισχαιμικό επεισόδιο  .
« Λυπάμαι δεν γνωρίζω περισσότερα ,  ο γιατρός που τον συνόδευε  στο ασθενοφόρο  επέμενε να προχωρήσουμε άμεσα σε  αξονική και μαγνητική ώστε να  παρακολουθήσουμε το αιμάτωμα  . Είστε συγγενείς   περάστε  στον αξονικό τομογράφο θα τους βρείτε εκεί »
Έτρεξε  από τις σκάλες   στα  υπόγεια του νοσοκομείου   ,  στην πόρτα του αξονικού τομογράφου όρθιος και κάτωχρος στεκόταν ο ΄Αλκης  
« Επιτέλους ήρθατε  που είναι ο Στέλιος  σας ζηταει συνέχεια .»
« Τι κάνεις εδώ   ’Αλκη  , εσύ τον έφερες , γνωριζόσαστε με τον κυρ Μιχάλη  » ρώτησε ξέπνοα η Βάσια    …..




Και τωρα  σειρά εχει  η Μαρία μας

  Μαρία Νι από το Μια ματιά στον ήλιο με γιορτινά ( θα γράψει το τέλος της ιστορίας)


όσο για την δική μου εκδοχή διάλεξα  λίγο ακόμη παιχνίδι πριν το θριαμβευτικό τέλος  της Μαρίας μας οι εκδοχές πολλές ειναι στο χερι της να επιλέξει την διαδρομή Πέτρο , Αριστέα  και ολους εσας που συνδημιουργησαμε σας ευχαριστω παρα πολυ για τις μοναδικές στιγμες που μου χαρίσατε !!!!

Σχόλια

  1. Τον καημενο τον κυρ Μιχαλη :( Παλι αυτος ο Αλκηςςςςς... κ γω που νομιζα μας τελειωσε. Ελπιζω να μην κατσει για πολυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ! ΑΧ ΜΙΧΑΛΑΚΗ ....ΤΙ ΤΡΑΒΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα!
    Κάτια μου κάνε κάτι με το κείμενο . Το βλέπω να κρύβεται δεξιά όπως κοιτάζω κάτω από τις πλαϊνές εικόνες!
    Έρχομαι να διαβάσω σε λίγο. Έχω τιμολόγια στη δουλειά!
    Μάκια!

    Καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κρυβοταν πραγματικα και ακομη και τωρα δεν εχει διορθωθει καλη βδομαδα

      Διαγραφή
  4. καλημέρα και καλη εβδομάδα να έχεις φιλη μου.
    μου αρεσε παρα πολυ η συνεχεια.
    προσμενω με αγωνια το τελος της ιστοριας μας και απορω να δω τι συνδεει τον Αλκη και τον Στελιο. μ αρεσε ιδιαιτερα αυτο το σημειο.

    φιλακια πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σε φιλω πραγματι και εγω αυτο το καρμικο ψαχνω στο τριο Μιχαλη Αλκη Στέλιου ειμαι σιγουρη πως η μΜαρια μας θα το αποθεώσει

      Διαγραφή
  5. Τώρα, τώρα... ήρθε η ώρα μου. Τι να τον κάνω αυτόν τον Άλκη;
    Θα δούμε.
    Καλημέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν σε φοβαμαι εσενα θα τον απογειωσεις , θα τον εξολοθρευσεις , θα τον στειλεις εξαποδω και μακρια σε αλλα μερη να παντως θα μας δωσεις το ωραιοτερο τελος αληθεια ο Μιχαλης θα ζησει στο τέλος ?

      Διαγραφή
  6. μπραβο!ενα τσακ πριν το τελος η τελευταια ανατροπη...για να δουμε ο κυρ μιχαλης τι θα γινει,θα τα καταφερει;ειναι και να γινει κουμπαρος αν δεν κανω λαθος..φιλια καλη εβδομαδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλη βδομαδα πεταλουδακι μου πενηντα πενηντα το βλεπω η μηπως το σκαρφιστηκε ολο τουτο για να δεσει ακομη πιο πολυ το ζευγαρι ... μονο η Μαρια ξέρει

      Διαγραφή
  7. Το αντέγραψα και το διάβασα στο πρόχειρο! Κάτια μου , υπέροχο!
    Δεν έχω λόγια. Μπράβο σου. Δεν μπορούσα να φανταστώ πώς θα κρατήσεις το ενδιαφέρον μας μετά την αισιόδοξη τροπή της Γεωργίας. Είσαι φανταστική!
    Χαίρομαι απίστευτα που ήσουν μαζί μας , σε αυτό ακριβώς το σημείο!
    Τα φιλιά μου!
    Καλή εβδομάδα!

    ΥΓ: Ούτε εμείς ξέραμε ότι έπαιζε κιθάρα! αχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σε ευχαριστω πολυ πολυ για ολα Αριστακι μου οσο για την μουσικη ειναι δυνατον να μην χωσουμε και λιγο ήχο στην ιστορια αγαπης μονο φως !!!!!!! χαχαχα καλη μας βδομαδα

      Διαγραφή
  8. Καλημέρα Κάτια μου! Πολύ ωραία συνέχεια, έβαλες σασπένς!!
    Για να δούμε για να δούμε.. :)

    Καλή εβδομάδα φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλημερα Κατερινακι μου καλη βδομαδα και εγω περιμενω τη συνεχεια σε φιλω

      Διαγραφή
  9. Mε κομμένη την ανάσα σε κάθε λέξη....!!! Με καθήλωσες με τη ζωντανή περιγραφή σου και την ωραία τροπή που έδωσες στην ιστορία..... το ενδιαφέρον διατηρείται αμείωτο και τα πάθη των ηρώων μας, κορυφώνουν την αγωνία......μέχρι το τέλος.....που θα δώσει η τελευταία συγγραφέας....ανυπομονώ ...!!!Καλή εβδομάδα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χρυσομελισσακι μου ποσο να σε ευχαριστησω για τα υπέροχα λογια σου χιλια φιλια και ειμαι βεβαιη πως η Μαρια μας θα μας καταπληξη !!!!!

      Διαγραφή
  10. Καλημέρα Κάτια μου
    Τι σφήνα αυτός ο Άλκης
    Αναμμένα κάρβουνα δίνεται
    στην Μαρία!!


    φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και βέβαια δίνετε κι όχι δίνεται

      Διαγραφή
    2. για να απολαυσουμε μετα τον πιο ομορφο καφε στη χοβολη του καφενειου μας σε φιλω καρδια μου !!!!

      Διαγραφή
  11. Κάτια μου υπέροχο
    Έδωσες την ρομαντική διάσταση, το ονειροπόλημα και μας έβαλες και σε καινούργια αγωνία με τον κυρ Μιχάλη. Παρακαλώ μην τον πεθάνετε και αυτόν...
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. νασαι καλα Ελενη μου , ελπιζω και εγω πως δεν θα πεθανει εξαλλου αυτός ειναι ο συντονιστής της ιστοριας μας σε φιλω !!!!

      Διαγραφή
  12. Μπράβο για την ιδέα, πολύ μου άρεσε η συνέχειά σου!

    Στο τέλος θα ενωθούν σε ένα κείμενο όλα; Το λέω διότι δεν παρακολουθώ όλα τα μπλογκ που συμμετέχουν και έχω χάσει συνέχειες. Περιμένω να δω και το τέλος στο μπλογκ της Μαρίας.

    Καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σε ευχαριστω Γιωργο μου , μπορεις και τωρα αν θες να τα διαβασεις απο μενα επειδη ειναι μεγαλτα κειμενα και θα αντιμετπιζαμε προβλημα με την μεταφορα αποφασίσαμε καθε φορα να περικλειονται με συνδεσμους στα αντιστοιχα ιστολογια ολα τα προηγουμενα στο πανω μερος της αναρτησης μου μπορεις να τα δεις ολα και να οδηγηθεις με τον συνδεσμο αναλογα . Περιμενουμε ολοι την συνεχεια και το τελος της Μαριας σε φιλω

      Διαγραφή
  13. Μου άρεσε πολύ ο τίτλος σου! Πολύ ευφάνταστος! Η συνέχειά σου με ενθουσίασε. Παρότι ήσουν ένα βήμα απ' το τέλος, έκανες την ανατροπή σου!
    Μπράβο Κάτια μου!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δεν αντέχω άλλη αγωνία θα σκάσω.
    Ελπίζω να γίνει καλά ο κος Μιχάλης γιατί πολυ τον αγάπησα μέσα απο την ιστορία.
    Αντα να δούμε τώρα τι θα γίνει νε τον Αλκη γιατί θα τον πλσκώσω!!
    Χαχαχα!!!
    Πολλα φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αστον αυτον αφου απομυθοποιηθει θα παει καλια του οσο για τον κυρ Μιχαλη τον αγαπησα απο το πρωτο εκεινο " σηκωσε το καταλογο να σκουπισω " του Πετρου σε φιλω

      Διαγραφή
  15. Ωραία γραφή, γεμάτη σασπένς! Μπράβο! Κι εμένα μου έκανε εντύπωση ο τίτλος που επέλεξες - πολύ ιδιαίτερος και ωραίος!
    Λοιπόν... έχουμε άλλη μια ανατροπή και για άλλη μια φορά βρισκόμαστε στο νοσοκομείο. Επειδή τον κυρ-Μιχάλη τον κατασυμπάθησα, θα λυπηθώ πολύ αν πάθει κάτι. Ελπίζω να τη γλιτώσει! (Μαρία, ακούς;)
    Ανυπομονώ για το τέλος! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σε ευχαριστω Ελλη μου σκεφτηκα να τονισω τις πολυτιμες στιγμες του ζευγαριου και ετσι πλαστηκε ο τιτλος , μπορει η τελευταια τουτη ανατροπη να γεννησει τις νεες ισοπρροπιες ειμαι σιγουρη πως η Μαρια θα μας καταπληξει !!!

      Διαγραφή
  16. Αμάν παιδιά, μέχρι την τελευταία γραμμή θα πάμε με αγωνία!! Χαχα! Κάτια, είχες δεν είχες, την ξανά άναψες τη φωτιά, μια με έναν ακόμα "χαμό" μια με τον Άλκη....τη βά-ψα-με-!! Πάμε για δυνατό φινάλε, τη βλέπω τη δουλειά! Πολλά γλυκά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σιγουρα θα χτυπησουν καμπανες και καμπανακια Πετρενια μου σε φιλω

      Διαγραφή
  17. Νάτος πάλι ο Άλκης μπαστούνι. Για κάποιον λόγο φοβάμαι ότι δεν ήρθε για καλό.
    Τυχαία πέρασε από το καφενείο ή ήξερε που θα ρωτήσει να μάθει για την Βάσια; Και τι να ήθελε αν όχι να αναθερμάνει τη ‘σχέση’ τους; Να της δώσει το βιβλιάριο ενσήμων;
    Πάντως χωρίς να το ξέρει ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Ο κυρ Μιχάλης τον πρόλαβε και αντί να μάθει αυτό που έψαχνε μπήκε σε έναν αγώνα δρόμο να προλάβει…
    Πολύ μου άρεσε η κατάληξη και το σασπένς που επιφυλάσσει. Αναμένεται να μάθουμε πως θα το διαχειριστεί και θα το κλείσει η Μαρία.
    Χάρηκα ιδιαίτερα για την τροπή που έδωσες στην ιστορία. Καλή συνέχεια…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και αν τον φωναξε ο κυρ Μιχαλης να του ζητησει το λογο ή να τον συνετισει , και αν μοιρα παιξει αδισταχτα παιχνιδια και υπαρχει σχεση στο αντρικο τριο και αν απο την αλλη ηρθε να εξιλεωθεί για οσα ειχε κανει αθελα του μου αρεσουν τα σεναρια στο σταυροδρομι και σε ευχαριστω πολυ για την ευκαιρια .... ειπαμε θα ορθοπλωρίσουμε !!!!!

      Διαγραφή
  18. τέλεια το γύρισες πάλι! Νομιζω θα θελαμε να τους το άφηνε το μαγαζι ,αν πέθαινε...
    καληνύχτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και εγω τοχα σκεφτει αλλα δεν ειναι αδικο να πεθανει και αυτός μπορει και να γινει η υπέρβαση , να τους το αφησει και να ζησει στο νησι για να δουμε τι θα ορισει η Μαρία σε φιλω

      Διαγραφή
  19. Εντάξει Κάτια. Υποκλίνομαι στην πένα σου! Πώς τα κατάφερες και γύρισες την κατάσταση, χωρίς να κάνεις το ζευγάρι να παρεξηγθεί (πάλι) αλλά να βρεις κάτι άλλο να τους βασανίσεις, μιλάμε με ενθουσίασες!! Έβαλες και τον Άλκη στο παιχνίδι και μας άφησες στήλη άλατος πώς βρέθηκε κι αυτός εδώ και τι χαρτί κρύβει.
    Είσαι φοβερή!!! Εύγε!!!!
    Περιμένουμε όλοι το τέλος με τρομερή αγωνία λοιπόν!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. που θα παει θα το μαθουμε Δημητρα μου , μου αρεσε πολυ το αλατοπιπερωμα χαχαχα φιλια λ

      Διαγραφή
  20. Καλημέρα Κάτια!
    Και πάνω που τα βρήκαν τα παιδιά, τσούπ ο Άλκης πάλι... τι είναι πια φάντασμα; χαχαχα!
    Πολύ όμορφη η λεπτομέρεια και η εικόνα που έδωσες με την κιθάρα!
    Καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Το απογείωσες γλυκιά μου!Μπράβο σου!Εξαιρετικό κείμενο και η περιγραφή του νησιού από τον Πέτρο τόσο υπέροχη.Οι ανατροπές σου ευτυχώς έξω από το "μαζί" του ζευγαριού.Ας μην πεθάνει ο καφετζή μας (θα τον χρειαστούμε και για τις ιστορίες του καφενείου, άλλωστε).Είναι τόσο γλυκός και η σχέση του με το ζευγάρι τόσο βοηθητική στην εξέλιξη της ιστορίας Όσο για τον Άλκη,για να δούμε γιατί εμφανίζεται πάλι?
    Άντε, για να δούμε τι θα σκαρφιστεί η Μαρία μας για να κρατήσει στα ίσια την πλώρη στο ταξίδι του ζευγαριού για το νησί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σε ευχαριστω αλλα εσυ ορισες τα χναρια και το "μαζι ¨" εχουμε απο εδω και περα δρωμενα !!!!!!!! φιλια Αρμονια μου

      Διαγραφή
  22. Παναγια οι μαυρες χήρες όλες μας!! Μέσα σε 15 ιστορίες καταφέραμε να κάνουμε τη Βάσια να πάσχει από σοβαρή ασθένεια, να πεθάνουμε τον πατέρα και τον κουνιάδο του Στέλιου και βάλαμε και τον ερμο τον καφετζή να χαροπαλεύει...

    Θεός να σε φιλάει είμαστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εγω νομιζω πως ειναι ενα επεισοδιο που θα ξεπεραστει του Κυρ Μιχαλη απλα για να δουμε πραγματικα πολυ θανατικο και αυτός ο Στελιος μεχρι τα τωρα κατσικοποδαρος ο ατιμος , γυναικα μανα πατερας γαμπρος μονο ο θειος τουκατσε καπως καλλιτερα που τον κληρονομησε σε φιλω !!!!

      Διαγραφή
  23. Α εγώ ξέρω σε πιο νησί του Αιγαίου θα πάνε!!!!! Η τουλάχιστον σε πιο θα τους πήγαινες Κάτια μου!!! Χαχαχα!!! Εξαιρετική τροπή, πολύ όμορφη ανατροπή!! μου αρέσει που κρατάτε το σασπένς και την αγωνία!!! Εύχομαι κι εγώ να πάνε όλα καλά με τον κυρ Μιχάλη αλλά ο Αλκης θα καταντήσει κουμπάρος στο τέλος!!!!! Τσουπ εδώ, τσουπ εκεί!!!
    Μπράβο σου Κάτια μου για το υπέροχο κείμενο!!! Φιλάκια γλυκά μάτια μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑΧΑΧΑ και ομως αλλο νησι αιγιοπελαγιτικο λατρεμενο σκεφτομουνα σε ευχαριστω και ο Αλκης κουμπαρος .... !!!!!

      Διαγραφή
  24. Κι εγώ ξέρω σε ποιο νησί θα τους πήγαινες...και μακάρι να πάνε!!
    Άργησα να δω τη δική σου συνέχεια, αλλά είμαι και τυχερή γιατί θα διαβάσω και το τέλος και δε θα αγωνιώ άλλο με τις τύχες των ηρώων μας!!
    Μπράβο Κάτια μου...είχε από όλα το κείμενο....ακόμα κι ο Άλης ξεφύτρωσε πάλι μπροστά μας...χαχα!!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Κάτια μου απόλαυσα τη γραφή σου τρυφερή παρά το απρόοπτο του κυρ- Μιχάλη , ελπίζω η Μαρία να μας τον χαρίσει .
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αχ!!! βρε Κάτια μου τι τους εκενες παλι στα παιδια .. μα να μην δούν μια μερα ησυχίας πιά... ελπιζω να είναι περστικα του... ..... μα είδες που καναμε τους ήρωές σας δικούς μας ανθρώπους;; έ;; υπεροχεςγραφες και πολύ ομορφο ενωμα της καθε ιστορίας με την αλλη.. αντε και σε βιβλίο.. μπραβο για την ανατροπη.. και.. την αγωνια μεχρι το τέλος.. Κατια μου... τρεχω να διαβασω το τελος εχω αγωνία ... φιλακιααααααα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Κάτια μου,
    μια ανάσα πριν το τέλος και πάλι βρισκόμεθα με χαρτομάντιλα! Κρίμα για τον κυρ-Μιχάλη!
    Υπέροχο το κείμενο και η γραφή σου, μου άρεσε πολύ η συνέχεια και εύχομαι ο Άλκης να φύγει από το προσκήνιο στο τέλος..
    Καλό απόγευμα! Φιλάκια και συγχαρητήρια για την συνεργασία σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

καλως όρισες !!!!!! Διαλεξε τα πιο χρωματιστά κραγιόνια σου και ξεκινα να γραψεις το σχολιο σου .......

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

H ΣΟΦΙΤΑ , ΑΤΙΣ ΥΒΡΙΣ ΝΕΜΕΣΙΣ !!!!!