Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο
μια καινουρια χρονια 2018 ευχές !!!!!!!!
ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΜΟΥ ΤΑΙΡΙ
Έφτασε ένα υπεροχο πακετο δωρο απο το μυστικο μου ταιρι την Μαρια Νικολ του υπεροχου blog http://dimiourgiesstoxeri.blogspot.gr/ στην καθιερωμενη πλεον μυστικη χριστουγεννιατικη ανταλλαγη της Μαριλενας μας !!!!!!! Ενα κατάλευκο κουτί τυλιγμενο με χριστουγεννιατικες κορδελλες με δεματακια ενα ζωγραφισμενο κουτι , καλουδια και μια υπεροχη καρτα στο εσωτερικο του !!! μια μοναδικη αφιερωση !!!! μια πηλινη καρδουλα στολιδιγια ολο το χρονο ενα κουτι που ομορφοτερο του δεν υπάρχει !!! και ενα μοναδικο υπεροχο καραβι απο την χωρα του Ονειρου να με ταξιδευει ολο το χρονο !!! ενα μεγαλο ευχαριστω υπεροχη μου Νικολ , ενα ακομη στη λατρεμενη μας Μαριλενα που καθε χρονο φωτιζει τα Χριστουγεννα μας !!!!!
ΑΠΛΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ!!!!!!!!!!!! ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.
καλό μήνα παλληκάρι μου
ΔιαγραφήMarilise μου συγκλονιστκά υπέροχο, σε ευχαριστούμε που το μοιράστηκες μαζί μας!
ΑπάντησηΔιαγραφήΤο χω ξαναπεί, έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στα παιδιά μας, στην γενιά αυτή που τα έχασε όλα από την μια στιγμή στην άλλη και που θα παλέψει και θα νικήσει τελικά!
Φιλιά!
και γω Ελενα μου θεωρώ πως η κρίση τους είναι μοναδική και τίποτα δεν θα χαθεί στο τέλος
ΔιαγραφήΑκριβώς όπως το χαρακτήρισες!!!Σ Υ Γ Κ Λ Ο Ν Ι Σ Τ Ι Κ Ο!!!!Καλό σου βράδυ!
ΑπάντησηΔιαγραφήσε ευχαριστώ
ΔιαγραφήΕΜΕΙΣ πρεπει να ντρεπομασται..ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ..σαν γονιος το δηλωνω..ας κατσουμε λιγο να σκεφτουμαι..και ας αφησουμε τα θηρια που ειναι εξω..καλο σου βραδυ..νασαι καλα..πολλα φιλια
ΑπάντησηΔιαγραφήνάσαι καλά Μαράκι μου πόσο είναι το βάρος μας το αναλογίζομαι καθημερινά
ΔιαγραφήΣ Υ Γ Κ Λ Ο Ν Ι Σ Τ Ι Κ Ο!!!!!!!!! ακριβώς όπως το είπες... ευτυχώς που υπάρχουν παιδιά σαν τον ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ και δεν θα χαθεί η Ελπίδα!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήσε φιλω καλή μου
ΔιαγραφήΜarilise,συγκλονιστική φωνή ενός νέου παιδιού,που πνίγεται μέσα στη σημερινή πραγματικότητα της φαυλότητας,της ανικανότητας,του ραγιαδισμού,του ενδοτισμού.
ΑπάντησηΔιαγραφήΠοια όνειρα να κάνουν τα παιδιά μας,που από τη μια στιγμή στην άλλη ανατρέπεται η ζωή τους.
Ευχαριστούμε!
Φιλιά!
σε φιλώ ,
ΔιαγραφήΣ' ευχαριστούμε πολύ! Πραγματικά, με συγκλόνισε...
ΑπάντησηΔιαγραφήΤο είδα όλο με μεγάλη προσοχή, ανατριχιάζοντας με τις σκέψεις και τον τρόπο που τις εκφράζει.... Και... τι κάνω; ΤΙΠΟΤΑ!!!!
Απλά, περιμένω και προσεύχομαι.
Τι να κάνουμε, βρε παιδιά; Τι μπορούμε να κάνουμε;
Πάω να τρελαθώ!!!!!!!!!
μπορούμε να προσπαθούμε να ακούμε τα παιδιά μας και να τα εμψυχώνουμε να ανοίγουμε τα μάτια της καρδιάς μα ςόσο μας παίρνει
Διαγραφήφίλες μου γιαυτό το λόγο και εγώ ο ανέβασα όταν μου το έστειλε ένας πολύ καλός φίλος απο Γερμανία που δεν σας κρύβω πως " περνάει του λιναριού τα πάθη ' εκέι τούτο το καιρό γιατί κρύβει μέσα του όλα τα θέλω μας !!!!! σας φιλώ
ΑπάντησηΔιαγραφήΑλέξανδρε είσαι Μέγας αγόρι μου, σαν τον πρόγονό σου!!!!Μπράβο !οι νέοι Αλέξανδροι ξυπνούν!!! υπάρχει ελπίδα!!! σ'ευχαριστώ Κάτια μου που μας το γνωστοποίησες!! φιλάκια.
ΑπάντησηΔιαγραφήσε φιλώωωω
Διαγραφήευχαριστώ
ΑπάντησηΔιαγραφήΤΟ ΕΙΔΑ ΟΛΟ ΜΕ ΚΟΜΕΝΗ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ!!!!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ;
ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ!!!!!!!!!
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!!!!!!