καλή εβδομάδα !!!!!


Ξαναδιάβασα  απόψε τον Αλχημιστή του  Paolo Coelio

"Το αγόρι εξακολουθούσε ν’ ακούει την καρδιά του, ενώ προχωρούσαν στην έρημο. Σιγά σιγά έμαθε τις πονηριές και τα κόλπα της, έμαθε να τη δέχεται όπως ήταν. Τότε το αγόρι έπαψε να φοβάται, γιατί ένα απόγευμα η καρδιά του του είπε ότι ήταν ευχαριστημένη.
“Μπορεί να διαμαρτύρομαι μερικές φορές”, έλεγε η καρδιά του , “επειδή είμαι μια καρδιά ανθρώπου και οι καρδιές των ανθρώπων είναι έτσι. Φοβούνται να πραγματοποιήσουν τα μεγαλύτερα τους όνειρα επειδή νομίζουν ότι δεν το αξίζουν η ότι δεν θα τα καταφέρουν. Εμείς οι καρδιές πεθαίνουμε από το φόβο μόνο και μόνο που σκεφτόμαστε αγάπες που έφυγαν για πάντα, στιγμές που θα μπορούσαν να είναι καλές και δεν ήταν, θησαυρούς που θα μπορούσαν να είχαν ανακαλυφθεί κ’ όμως έμειναν για πάντα θαμμένοι στην άμμο. Γιατί όταν κάτι τέτοιο συμβαίνει στο τέλος υποφέρουμε πολύ.”
-Η καρδιά μου φοβάται τον πόνο, είπε το αγόρι
-Πες της ότι ο φόβος του πόνου είναι χειρότερος και από τον ίδιο τον πόνο. Και ότι καμία καρδιά δεν υπέφερε ποτέ όταν ξεκίνησε να αναζητήσει τα όνειρα της, γιατί κάθε στιγμή αναζήτησης είναι μια στιγμή συνάντησης με την αιωνιότητα.”

και σκέφτηκα να το μοιραστώ μαζί σας   


ΣΑΣ ΦΙΛΩ 

Σχόλια

  1. καλησπέρα και καλή εβδομάδα
    χαίρομαι που σου άρεσε η ιδέα του ημερολογίου.θα συμμετέχεις; θα χαρώ αν μπορείς να δω την όμορφη δημιουργία σου..ποιο χριστουγεννιάτικο πανηγύρι; δεν πήρα είδηση για κάτι τέτοιο..
    σ ευχαριστώ για την ενημέρωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δελφινάκι μου ήδη σκέφτομαι την υπέροχη ιδέα σου για το ημερόλογιο
    του 2013 , όσο για το πανηγύρι του 2012 εννούσα το χριστουγεννιάτικο πανηγύρι του stars and icicles πάτησε το banner στο sidebar δίπλα σε γλυκοφιλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ξεχασα να πω οτι η εικονα της αναρτησης αυτης ειναι ομορφη ρομαντικη..ευχαριστω για το ημερολογιο...το πανηγυρι ναι το ειδα οταν μπηκα εδω μεσα στο πλαι και πατησα πανω :)

      Διαγραφή
  3. Απίθανη εικόνα!!!Και ο Κοέλιο απίθανος!! φιλάκια και καλή σου εβδομάδα γλυκούλα Κάτια μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μοναδική πραγματικάη φωτογραφία σαν τις μοναδικές στιγμές της κάθε μέρας Φανη μου

      Διαγραφή
  4. Κατια μου απο αυτο το βιβλιο κρατησα πολυ λιγα πραγματα -δεν ηταν οπως το περιμενα- μεσα σαυτα ειναι και ο διαλογος που γραφεις
    να εισαι καλα , φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τότε λοιπόν αγαπημένη μου σου στέλνω με τον άνεμο ( πιο πιθανόν την τραμουντάνα ) εκείνο το άρωμα απο φιλί που αγγίζει απαλά τα χείλη σαν και αυτό του αγοριού στο τέλος του βιβλίου και εύχομαι χίλιες στιγμες καλές στη ζωή σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

καλως όρισες !!!!!! Διαλεξε τα πιο χρωματιστά κραγιόνια σου και ξεκινα να γραψεις το σχολιο σου .......

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

H ΣΟΦΙΤΑ , ΑΤΙΣ ΥΒΡΙΣ ΝΕΜΕΣΙΣ !!!!!