παιδικά χαμόγελα και ένα βραβείο

πολύ σωστά καταλάβατε τούτη τη βδομαδα που τελέιωνουν τα σχολεία  για τα μαθητούδια το βραβείο ανήκει σε έναν ακούραστο δάσκαλο και το χαμογελαστό ιστολόγιο του . Στόν φίλο μας Αντώνη και στα παιδικά χαμόγελα   λοιπόν 

 Ιστολόγιο αφιερωμένο στους μικρούς μαθητές και μαθήτριες, στους γονείς, στους εκπαιδευτικούς και σε όλους εσάς που αγαπάτε τα παιδιά. Δημιουργήθηκε με πολλή αγάπη και στόχος του είναι να παρουσιάζει ποικίλα θέματα, επιλεγμένα με σεβασμό, υπευθυνότητα κι ευαισθησία, προσφέροντας χαρά και γνώση!!!

Προλαβαίνετε να το γνωρίσετε να απολαυσετε  εκέινη την υπέροχη σχολική μυρωδιά  που ανασταίνει αναμνήσεις , να θυμηθείτε δασκάλους και δασκάλες που ζωγράφισαν στις παιδικές ψυχούλες σας ,και μην ξεχάσετε μέχρι το τέλος του μήνα να το ψηφίσετε !!!!

Νάσαι πάντα καλά Αντώνη μου και συνεχίζεις το λετούργημα σου 





Σχόλια

  1. Πραγματικά αξίζει πολλά βραβεία!!Παρακολουθώ τα παιδικά χαμόγελα και ενημερώνομαι ως γονιός, διασκεδάζω και πολλές φορές αισθάνομαι κι εγώ παιδί.Φιλάκια.
    Φυσικά και το ψήφισα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι και γω Αννα μου νοιώθω πως είναι τόσο ξεχωριστός φιλιά

      Διαγραφή
  2. Αγαπημένη μου φίλη Κάτια, με συγκίνησες πολύ με την ιδιαίτερη και τρυφερή σου κίνηση να γνωρίσεις στους φίλους/ες σου τα «ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ», αλλά και να μου προσφέρεις ένα ξεχωριστό βραβείο! Είναι μεγάλη τιμή για μένα!!! Σ΄ ευχαριστώ για την εκτίμηση και την αγάπη σου στο πρόσωπό μου και στη δουλειά μου! Η αλήθεια είναι ότι όλο αυτό απαιτεί αρκετό χρόνο από την καθημερινότητα, όμως αξίζει για χάριν των παιδιών!

    Θα ήθελα κι εγώ με τη σειρά μου να σου χαρίσω ένα βραβείο αγάπης και προσφοράς για όλη τη δουλειά και τις δημιουργίες σου εδώ. Μπορείς να επισκεφθείς τον παρακάτω σύνδεσμο, να διαλέξεις όποιο από τα 3 βραβεία σου αρέσει και να το κρατήσεις ως ενθύμιο της φιλίας μας, σε κάποια γωνιά του ιστολογίου σου! (http://akrasakis.blogspot.com/2011/12/blog-post_5807.html).

    Μέσα από εδώ, μου δίνεται η ευκαιρία να ευχαριστήσω θερμά και την καλή μου φίλη Άννα, για τις επισκέψεις της όλη αυτήν τη χρονιά στα «ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ» και τα σχόλιά της, αλλά και τη στήριξή της στη διαδικασία ψηφοφορίας στα "TOP BLOGS".

    Αγαπημένες φίλες, σας εύχομαι ολόψυχα να είστε πάντα καλά, να περάσετε ένα όμορφο και δροσερό καλοκαίρι και να μην χάνετε ποτέ το χαμόγελο και την αισιοδοξία σας… Είναι τα μόνα που μας έχουν μείνει και πρέπει να τα διατηρήσουμε…
    Με την αγάπη μου
    Αντώνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε ευχαριστω με όλη μου την καρδιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φιλενάδα μου! Ήρθα να δε δω και να σου αφήνω εκατοντάδες φιλιά!

    Πολύ όμορφη η κυρία Luna ή Lunita, γιατι είναι μικρή!!!

    Φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο στα "Παιδικά χαμόγελα".... Μπράβο και σε σένα για την ενημερωτική ανάρτηση και το βραβείο, το αξίζει!!!
    Φιλιά και καλό Σ/Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπημένη Φιλία, αν και έχουν περάσει αρκετοί μήνες, σ' ευχαριστώ θερμά για το πολύ όμορφο σχόλιό σου! Να εισαι πάντα καλά!
    Αντώνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

καλως όρισες !!!!!! Διαλεξε τα πιο χρωματιστά κραγιόνια σου και ξεκινα να γραψεις το σχολιο σου .......

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

H ΣΟΦΙΤΑ , ΑΤΙΣ ΥΒΡΙΣ ΝΕΜΕΣΙΣ !!!!!